- استایل مدرن و فنآورانه
- چراغ استاتوس RGB چند وضعیتی
- سهولت استفاده
- طراحی مهندسی مونتاژ جهت سهولت مونتاژ
- ضد آب و آلودگی حفظ استاندارد IP67
استودیو طراحی والا
استودیو طراحی والا در سال 1391 با هدف ارائه خدمات طراحی صنعتی، طراحی تجربه کاربری، طراحی داخلی و مدلسازی و تحلیل مهندسی در تهران تاسیس گردیده است. دفتر طراحی این مجموعه با عنوان «کارگاه آفرینش والا» و با نشان تجاری Vala.Studio و شماره 493081 به ثبت رسیده است و کارگاه تولیدی والا واقع در شهرک صنعتی کن در زمینه تولید مبلمان فعال است.
تیم طراحان: دکتر مصطفی توحیدیفر، لیلی محرابی، کوروش مهدوی، هادی رعیت
حوزه های فعالیت
طراحی محصول
دپارتمان طراحی محصول استودیو طراحی والا متشکل از 7طراحی صنعتی، یک مهندس مکانیک، یک مهندس الکترونیک، دو مهندس کامپیوتر با گرایش نرم افزار به ارائه خدمات می پردازد. در این دپارتمان کار طراحی محصول از مرحله پردازش ایده تا نمونه سازی و استخراج مستندات تولید پیگیری می گردد. توان عملیاتی این مجموعه در طراحی طیف وسیعی از محصولات باعث شده است سابقه طراحی محصول در شرکت طراحی والا از طراحی مصنوعات روزمره و بسته بندی، کیف و کفش، تجهیزات پزشکی و High-Tech تا توسعه پلتفرمهای صنعتی گسترش یابد.
توان تولیدی مجموعه طراحی والا باعث شده است قابلیت تولیدی طرح ها از مرحله پژوهش و ارزیابی استراتژیک محصول و پردازش ایده تا ارائه مستندات تولید محصول مورد توجه قرار گیرد و لذا دستاورد این مجموعه در حوزه طراحی و تولید محصول متناسب با تنوع پروژه های تعریف شده شایان توجه است. این شرکت با اتصال به شبکه گستردهای از تولید کنندگان و صنعتگران به صورت کارفرمایی فرایند تولید صنعتی و محدود محصولات به روشهای تزریق پلاستیک، وکیوم فرمینگ، فایبر گلاس، بادی، انواع چاپ و بسته بندی، ریختگری فلزات، برش کاری، خمکاری و شیت متال، انواع تراشکاری و CNC، تولیدات سرامیک، چوب، ام دی اف و غیره را در کمترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت عرضه می نماید.
طراحی تجربه کاربری
خدمات این بخش شامل طراحی و توسعه رابط کاربری وبسایت و اپلیکیشن است. طراحی وبسایت در شرکت طراحی والا بر بستر سامانه مدیریت محتوای WordPress و استفاده از پلاگینهای تخصصی این مجموعه صورت می پذیرد. در حوزه توسعه نرم افزار، با استفاده از پلتفرمهای شناور نظیر Xamarin و محیطهای eclips و react-native کار برنامه نویسی و توسعه نرم افزار تحت وب، ویندوز و iOS انجام می گیرد. طراحی رابط کاربری و گرافیک با استفاده از توان متخصصین طراحی تجربه کاربری و با تجربه ای بالغ بر 20 پروژه موفق انجام می گیرد.
استودیو والا با تاسیس نخستین مرکز پژوهش تجربه کاربری تحت عنوان مرکز پژوهش طراحی والا و توسعه سخت افزار و نرم افزارهای تخصصی این حوزه همگام با ابزارهای روز جهان، بصورت تخصصی کار تحلیل عملکرد محصول و توسعه تجربه کاربری را به انجام می رساند.
این شرکت در راستای طراحی تجربه کاربری محصولات دیجیتال، کار پژوهش کاربری را متمرکز بر روشهای متنوع پژوهش کاربری و آزمونهای کاربردپذیری با استفاده از ابزارهای قدرتمند پژوهش آنلاین و آفلاین نظیر Eye tracking، تدوین پرسشنامه های تخصصی، گزارش گیری آماری، انجام آزمونهای گروههای کاربری متمرکز و سایر ابزارهای مقتضی به انجام می رساند.
مدلسازی و تحلیل مهندسی
شرکت طراحی والا با بهرگیری از توان فنی مهندسین در کنار تجهیزات بروز مدلسازی و تحلیل مهندسی توانسته است طیف گسترده ای از خدمات مدلسازی و تحلیل را به مشتریان خود ارائه دهد. در این راستا بهرگیری از تجهیزات مدلسازی سریع FDM و SLA در کنار استفاد از بردهای مدلسازی تعاملی الکترونیک نظیر Raspberry و Arduino باعث شده است محصولات و طرحهای این مجموعه، دو عامل قابلیت تولید و کاربردپذیری بالایی را به خوبی برآورده سازند. استفاده از نرم افزارهای تخصصی شبیه سازی مهندسی نظیر CATIA، Solidworks و ابزارهای رندرینگ پیشرفته نظیر V-Ray و Keyshot باعث شده است هزینه های پردازش فرم و زیبایی شناسی محصول به میزان قابل توجهی کاهش یابند.
تجهیزات کارگاهی
کارگاه تولیدی والا در بافت صنعتی کن سولقان در شهر تهران استقرار یافته است. این منطقه دارای کارگاههای متعدد صنایع چوب و MDF است. در این کارگاه خدمات ساخت و تولید مرتبط با چوب(انواع چوب طبیعی و MDF) فلز(جوشکاری آهن آلات) و فایبرگلاس انجام می پذیرد. تجهیزات مستقر در زمینۀ چوب: اره فلکی، اره میزی و دورکن، انواع فرز مشتی و میزی، لبه چسبان PVC و گندگی. همچنین به دلیل استقرار در شهرک صنعتی کن خدمات CNC، ممبران و کپی تراش به صورت پیمانکاری انجام می گیرد.
جوایز بین المللی استودیو طراحی والا
برنده طراحی مفهومی برای آینده در مسابقات A’ Design Award 2018
جهت طراحی موتور سیکلت xBike2043
نمونه کارهای استودیو طراحی والا
بدنه دستگاه الکتروانسفالوگرام
کارفرما: شرکت فنآوران سرمد نوین (1399)
الزامات طرح ارائه شده
دستگاه فیزیوتراپی CPM زانو
کارفرما: شرکت فنآوری دینا پویه (دایناطب) (1399)
- قابل حمل
- قابلیت کنترل عملکرد دستگاه از طریق صفحه نمایش لمسی
- کمجا
- دارای Handheld پرتابل
- ضد آب و آلودگی
راه های ارتباطی با استودیو طراحی والا
آدرس دفتر: تهران، اتوبان ستاری شمال، خیابان سرحدی، لاله هفتم، پلاک 22 واحد 11 | تلفن: 43770229
فکس: 66933211 |
||
وب سایت | اینستا | لینکدین |